Kuiper,een verhuisbedrijf dat écht internationaal opereert

Het Nederlandse bedrijf Kuiper, De Internationale Verhuizer, is met recht een marktleider op het gebied van internationaal verhuizen. Om deze reden behoort Kuiper, De Internationale Verhuizer al jaren tot de top van de internationale verhuisbedrijven van Nederland. Ons verhuisbedrijf is de specialist voor alle bestemmingen buiten Nederland, en heeft zich de laatste jaren met name gespecialiseerd op verhuizingen naar Europese bestemmingen als Frankrijk, Spanje, Portugal en Zwitserland. Kuiper, De Internationale Verhuizer beschikt daarom over elf vestigingen onder Nederlandstalige leiding in deze landen. Alle vestigingen bevinden zich in bekende bestemming van Nederlanders in de vreemde zoals de Cote D'Azur, Dordogne, Haute Provence in Frankrijk, Madrid, Barcelona, Alicante, Malaga in Spanje, de Algarve in Portugal, en Zurich in Zwitserland.
Kuiper, De Internationale Verhuizer verhuist inboedels, inventarissen en archieven door heel Europa en Zwitserland. De frequente ritten maken het combineren van verhuizingen mogelijk, wat de kostprijs voor internationaal verhuizen enorm doet dalen. U als klant heeft hier voordeel mee. Check onze rit informatie om uw voordeel te kunnen ontdekken. De bestemmingen laten zien dat Kuiper, De Internationale Verhuizer als verhuisbedrijf een zekere expert in het verhuizen is voor de bekende bestemmingen in Zuid Europa en Zwitserland. Kuiper, De Internationale Verhuizer is de specialist in verhuizen naar Spanje, verhuizen naar Frankrijk, verhuizen naar Portugal en verhuizen naar Zwitserland. Om deze reden maken vele andere verhuisbedrijven graag gebruik van de combinatie ritten van Kuiper, De Internationale Verhuizer.

Daarom ziet u de bekende blauwe Kuiper verhuisvrachtwagens steeds vaker op het Europese wegennetwerk.

Kuiper, De Internationale Verhuizer is door de jaren heen een uiterst betrouwbare partner gebleken voor uw internationale verhuizing. Door de jaren heen is ze al bezig met het internationaal verhuizen van klanten door heel Europa, Kuiper, De Internationale Verhuizer is één van de pioniers van het internationaal verhuizen vanuit en naar Spanje, Frankrijk, Portugal en Zwitserland.

door_de_jaren_heen 

door_de_jaren_heen0 

Vrachwagen_met_container.jpg 

Maar ook voor uw Intercontinentale expat verhuizingen bent u natuurlijk bij Kuiper, De Internationale Verhuizer op het juiste adres.
Met meer dan 200 agenten wereldwijd geeft u Kuiper, De Internationale Verhuizer zonder twijfel het stempel wereldwijd internationaal verhuisbedrijf verdient. Dit betekent een volledig verzorgde verhuizing van Canada tot Japan. Kuiper, De Internationale Verhuizer is Dé internationale Verhuizer van Nederland en behoort door de jaren lange ervaring tot de top van de Internationale Verhuisbedrijven van Europa.
Vraag voor optimaal internationaal verhuizen de geheel vrijblijvende offerte aan. Ons moto is niet voor niets: U pakt uw koffertje.. Wij de rest !

Wilt u liever meer zelf doen dan is dat uiteraard ook mogelijk, Kuiper, De Interantionale Verhuizer heeft hiervoor een nieuw concept ontwikkelt dat wij u graag in en persoonlijk advies gesprek toelichten.