Verhuisbedrijf internationaal bekend en erkend.

Met Kuiper De Internationale Verhuizer haalt u één van de top verhuisbedrijven internationaal gezien in huis. Het verhuisbedrijf dat sedert 1921 nationale en sinds de emigratiegolf van de jaren 50 op internationale verhuizingen heeft gericht, heeft zich daarmee ontwikkelt tot een echte specialist. Het verhuisbedrijf is een bekend gezicht in landen als Frankrijk, Spanje, Portugal, en Zwitserland waar onze eigen blauwe vrachtwagens wekelijks gezien worden. Naast het bekende gezicht in Europa regelt Kuiper De Internationale Verhuizer vanuit het hoofdkantoor in Weesp ( Amsterdam) probleemloos verhuizingen over de hele wereld. Wij verhuizen volledige inboedels van woonhuizen, de complete inventaris van bedrijven, of bijvoorbeeld kostbare en breekbare goederen als antiek of schilderijen voor musea en particuliere verzamelaars.

Binnen EuropaThuis in Europa

Kuiper De Internationale Verhuizer thuis in Europa.

Door haar ruime ervaring behoort Kuiper De Internationale Verhuizer al jaren tot de top van de Internationale Verhuisbedrijven van Nederland. Dit is ook waarom vele collega verhuisbedrijven en verhuismakelaars graag gebruik maken van de diensten van Kuiper De Internationale Verhuizer uit Weesp. Kuiper De Internationale Verhuizer heeft 11 eigen vestigingen in Europa en is aangesloten bij een netwerk van meer dan 100 erkende agenten verdeeld over heel Europa. U kunt dus wel zeggen dat Kuiper De Internationale Verhuizer thuis is in Europa. Voordelig en onbezorgd verhuizen doet u dankzij Kuiper De Internationale Verhuizer als betrouwbare internationale partner dan ook zonder zorgen. 

De Specialist voor verhuizen vanuit en naar Frankrijk, Spanje, Portugal, en Zwitserland.

Kuiper De Internationale Verhuizer is met recht de specialist in verhuizen naar Frankrijk, Spanje, Portugal en Zwitserland. Kuiper heeft in de loop van de jaren zich gespecialiseerd in deze landen en heeft om deze reden eigen vestigingen geopend op verschillende locaties. Al deze vestigingen worden geleid door Nederlandstalige agenten, en staan u graag met raad en daad bij.

U kunt direct contact opnemen en wij laten u dan graag zien waarom wij als verhuisbedrijf internationaal zo bekend zijn geworden.
Of vraag bij ons verhuisbedrijf internationaal direct de geheel vrijblijvende offerte aan.