Project- en kantoorverhuizingen

Ondanks dat u het aan onze naam niet direct ziet, verzorgen wij ook Projectverhuizingen. Project of kantoor verhuizingen vragen om specifieke kennis en professionele aanpak. Kuiper De Internationale Verhuizer heeft  ervaring in het uitvoeren van diverse projectverhuizingen, zowel Nationaal als Internationaal. Van elk project wordt een projectplanning gemaakt zodat er niets aan het toeval wordt overgelaten. Daarnaast wordt er voor uw project of kantoor verhuizing een vaste project begeleider aangesteld die uw contact persoon blijft gedurende het gehele proces, dus van taxatie tot uitvoer heeft u één aanspreek punt die verantwoordelijk is voor een succesvolle verhuizing. 

Kuiper De Internationale Verhuizer zorgt ervoor dat de verhuizing volgens een strakke planning verloopt. Er gaat zo min mogelijk kostbare werktijd van uw medewerkers verloren. Van de interne verhuizing van enkele werkplekken tot een complete internationale bedrijfsverhuizing, Kuiper De Internationale Verhuizer zorgt voor een perfecte uitvoering, volgens een strak afgesproken planning. Daarnaast beschikt Kuiper De Internationale Verhuizer over speciale kantoor en project verhuizers.

kantoor_smal.jpgproject_en_kantoorverhuizingen.jpgproject_en_kantoorverhuizingen_interieur.jpg

Bel voor meer informatie met een van onze kantoor en project verhuisadviseurs 0294-418080

of vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Project of kantoor Verhuizen in Weesp, Amsterdam of het Gooi

Kuiper De Internationale Verhuizer verzorgt uw kantoor of project verhuizingen in de regio Weesp, groot Amsterdam, Utrecht  Almere en het Gooi in het bijzonder. Kuiper De Internationale Verhuizer richt zich daarbij met name op verhuizingen waarbij extra zorg noodzakelijk is zoals bijvoorbeeld kunstwerken of andere waardevolle zaken. Het bedrijf beschikt over zeer hoog opgeleide verhuizers en specialistische materialen om elke verhuizing snel en vakkundig te verzorgen. In geval van tussentijdse opslag biedt de streng beveiligde opslagfaciliteit ( voormalig opslag gebouw van ABN AMRO bank ) van Kuiper De Internationale Verhuizer in Weesp een uitstekende oplossing. Kortom: verhuizen met Kuiper De Internationale Verhuizer: een zorg minder! Ons jarenlange moto is niet voor niets; U pakt uw koffertje ... Wij de rest!

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor uw lokale in nationale verhuizing.