Verhuizen naar de Verenigde Staten

Verhuizen naar de Verenigde Staten van Amerika kunt u vanuit heel Nederland met de internationale specialisten van Kuiper De Internationale Verhuizer. Kuiper De Internationale Verhuizer heeft door de jaren lange ervaring een zeer goede relatie opgebouwd in het internationaal verhuizen. Kuiper De Internationale Verhuizer kan het verhuizen naar of vanuit de USA daardoor flexibel inplannen. Wilt u meer informatie, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Door de frequente afvaarten van de gebruikte reders hoeft u nooit lang te wachten voordat u container vertrekt. Kuiper De Internationale Verhuizer kan containers laten vertrekken via diverse grote container havens en ook dit helpt in een snelle afhandeling van uw verhuizing. Kuiper heeft voor de afhandeling van uw verhuizing overzee altijd een vast contact persoon voor u. Uw persoonlijke contact persoon van Kuiper De Internationale Verhuizer zal de gehele verhuizing van begin tot eind begeleiden. De specialisten van Kuiper De Internationale Verhuizer, helpen en adviseren u ook over de te nemen stappen betreffende douane formaliteiten die nodig zijn voor uw intercontinentale verhuizing. 

Zorgeloos, vertrouwd en betrouwbaar Overzee Verhuizen.

Kuiper De Internationale Verhuizer heeft in haar ruim 90 jarig bestaan een ruime ervaring in verhuizen opgebouwd. Sinds haar bestaan is de firma Gebroeders Kuiper verhuizingen uitgegroeid tot Kuiper De Internationale Verhuizer, en heeft zich sinds de emigratie golf van de jaren 50 gespecialiseerd in Internationaal verhuizen. Kuiper De Internationale Verhuizer is dus al jaren een betrouwbare partner voor intercontinentaal verhuizen.
Ons motto: U pakt uw koffertje... wij de rest! 

1640133-Lady_Liberty_and_the_modified_Manhatten_skyline-Statue_of_Liberty_National_Monument.jpglas_vegas.jpgnyc-skyline.jpgUSA,San-Francisc.jpg

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor uw verhuizing naar de Verenigde Staten van Amerika.