offerteaanvraag

Kuiper B.V.
De Internationale Verhuizer
Van Houten Industriepark 12
1381 MZ Weesp
Tel: 0294-418080
E-mail: info@kuiperbv.nl


Gratis bellen kan vanuit:

Spanje 900-993131
Frankrijk 0800-905909
Portugal 800-831458
Zwitserland 0800-555733

Met Kuiper De Internationale Verhuizer betrouwbaar overzee verhuizen

Uw verhuizing overzee kan door Kuiper De Internationale Verhuizer volledig worden verzorgt. In Nederland wordt uw internationale verhuizing volledig uitgevoerd door de eigen specialistische inpakkers van Kuiper De Internationale Verhuizer. Vervolgens gaat uw inboedel via lucht- of zeetransport naar uw intercontinentale bestemming. Ter plaatse verzorgt één van de lokale agenten waarmee Kuiper De Internationale Verhuizer samenwerkt voor de aflevering in uw nieuwe woon omgeving. Voor intercontinentaal verhuizen zijn goede afspraken essentieel. Kuiper De Internationale Verhuizer is daarvoor al jaren een gerespecteerde partner van de internationale associatie van internationale verhuizers

 

USA_Liberty150_113.jpgTazawako150_113.jpgDubai_Skyline150_113.jpglas_vegas.jpg

 

Voor professioneel en goed overzee verhuizen zijn 2 zaken cruciaal:

1. professioneel inpakken

Aangezien uw inboedel vervoerd wordt in een container over een soms ruige zee of schommelend vliegtuig is een goede verpakking cruciaal voor een behouden aankomst. Uw inboedel moet natuurlijk extra zorgvuldig verpakt worden door de speciale export verpakkingsafdeling van Kuiper De Internationale Verhuizer en geladen in daarvoor speciaal zelfgemaakte kisten (liftvans), of anders een zeecontainer of luchtvrachtboxen. De gespecialiseerde verpakkingsafdeling van Kuiper De Internationale Verhuizer maakt gebruik van moderne verpakkingsmaterialen en geavanceerde methoden om uw kostbare inboedel de maximale bescherming te geven voor een behouden transport.

2. betrouwbare agenten overzee

Na aankomst op de plaats van bestemming verzorgt de vakkundige geselecteerde agent van Kuiper De Internationale Verhuizer voor de verdere begeleiding. Kuiper De Internationale Verhuizer weet door de jarenlange ervaring en contacten wie dit ter plaatse het beste verzorgt voor de scherpste prijs. Kuiper De Internationale Verhuizer is namelijk een gerespecteerd lid van de IAM, The International Association of Movers. Onze verhuisagent draagt zorg voor alle verhuishandelingen tot in uw nieuwe onderkomen. Gedurende dit traject wordt Kuiper De Internationale Verhuizer continu op de hoogte gehouden van de status van uw zending. Zo verzorgt Kuiper De Internationale Verhuizer dat uw complete internationale verhuizing, van begin tot eind begeleid wordt! voor meer informatie klik hier.

IAM

Kuiper De Internationale Verhuizer

Kuiper De Internationale Verhuizer richt zich volledig op internationaal verhuizen en werkt uitsluitend met ervaren verhuizers die speciaal opgeleid zijn tot overzee verpakkers. De organisatie heeft als IAM lid in de loop van de ruim 90 jaar van haar bestaan een wereldwijd agentennetwerk van 2.000 (!) internationale verhuisbedrijven in 165 landen opgebouwd. Daarnaast zorgt de aanwezigheid van specialistisch materieel, gericht opgeleide medewerkers en geavanceerde hulpmiddelen voor een zorgeloze overzeese verhuizing.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw intercontinentale verhuizing. Het hoofdkantoor van Kuiper De Internationale Verhuizer staat in Weesp, op steenworp afstand van de Hoofdstad Amsterdam. Kuiper De Internationale Verhuizer heeft daarmee een goede postitie opgebouwd in de regio voor vele expats die van en naar Amsterdam zijn verhuisd voor hun Internationale Verhuizing. Kuiper De Internationale Verhuizer is daarom ook een betrouwbare partner van diverse internationaal opererende bedrijven voor het internationaal of intercontinentaal verhuizen van haar personeel. Werkt uw als medewerker voor de afdeling Human Resource van een Internationaal opererend bedrijf en wilt u meer weten over een samenwerking met Kuiper De Internationale Verhuizer en onze competitieve tarieven neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons moto is al jaren... U pakt u koffertje ... wij de rest!