De internationale verhuisbedrijven voorzien in zeker en zorgeloos verhuizen

Kuiper, De Internationale Verhuizer behoort tot de top van internationale verhuisbedrijven in Nederland, Kuiper dat sedert 1921 verhuizingen uitvoert heeft zich in de loop van de jaren meer en meer gespecialiseerd in internationaal verhuizen. Op het gebied van internationale verhuizingen heeft Kuiper zich volledig toegelegd op transport van inboedel, inventaris, en archief en doet dit zeker en zorgeloos voor haar grote klanten kring en nieuwe emigranten.
Het bijzonder snel kunnen opereren is mede te danken aan de 10 vestigingen in Zuid-Europa en Zwitserland en de meer dan 100 betrouwbare agenten verspreid over heel Europa en de rest van de wereld. De Europese vestigingen van Kuiper, De Internationale Verhuizer worden geleid door Nederlandse managers die op de hoogte zijn van de lokale gebruiken, wet en regelgeving. Mede daarom behoort Kuiper, De Internationale Verhuizer tot de top van Internationale Verhuisbedrijven van Europa. Doordat Kuiper, De Internationale Verhuizer bijna alles uitvoert met eigen materiaal zijn de vertrouwde blauwe vrachtwagens van Kuiper, De Internationale Verhuizer vaak te zien op het Europese wegennetwerk. Onze lokale agenten zijn u vaak ter plaatse van dienst bij problemen of voor het verkrijgen van extra informatie. Op deze manier staan wij dichtbij de klant. Dit zorgt voor service en een vertouwd gevoel dat uw inboedel in vertrouwde handen is.

zweden3.jpg  verpakkingsmaterialen.gif  aruba1.jpg

 

Ook voor een verhuizing buiten Europa kunt u vertouwen op de expertise van Kuiper, De Internationale Verhuizer. Voor Verhuizen binnen Europa kunt voor het transport van uw goederen rekenen op een professionele afhandeling en indien nodig een snelle levering. Kiezen voor Kuiper is kiezen voor de zekerheid van zorgeloos internationaal verhuizen. 
Door onze persoonlijk benadering hebben wij de top van de internationale verhuisbedrijven van Europa behaald. Neem daarom geheel vrijblijvend is contact met ons op voor een internationale verhuizing, wij zullen u dan tonen waarom Kuiper, De Internationale Verhuizer behoort tot de top van de Internationale Verhuisbedrijven.

Vraag direct de geheel vrijblijvende offerte voor internationaal verhuizen aan