offerteaanvraag

Kuiper B.V.
De Internationale Verhuizer
Van Houten Industriepark 12
1381 MZ Weesp
Tel: 0294-418080
E-mail: info@kuiperbv.nl


Gratis bellen kan vanuit:

Spanje 900-993131
Frankrijk 0800-905909
Portugal 800-831458
Zwitserland 0800-555733

Zorgeloos internationaal verhuizen

Kuiper De Internationale Verhuizer verzorgt uw internationale verhuizing tot in de puntjes. Met meer dan 90 jaar verhuiservaring is uw waardevolle inboedel bij Kuiper De Internationale Verhuizer in goede handen.
Kuiper De Internationale Verhuizer beschikt over eigen vestigingen in Frankrijk, Spanje, Portugal en Zwitserland alle onder Nederlandstalige leiding. Daarnaast is Kuiper De Internationale Verhuizer onderdeel van een hoog gekwalificeerd agentennetwerk dat in Europa en wereldwijd verhuizingen verzorgt. Ook voor verhuizen overzee bent u dus bij Kuiper De Internationale Verhuizer op het juiste adres. Kuiper De Internationale Verhuizer beschikt uitsluitend over gecertificeerd personeel en materieel.
Ons motto: U pakt uw koffertje... wij de rest!

Vul hier uw wensen in en ontvang direct een vrijblijvende offerte.

Erkende Verhuisspecialist voor zorgeloos verhuizen naar Spanje, Frankrijk, Portugal en Zwitserland en elke Overzeese bestemming.

Kuiper De Internationale Verhuizer is de Specialist in verhuizen vanuit en naar Frankrijk, Spanje, Portugal en vanuit en naar Zwitserland omdat wij hier beschikken over eigen vestigingen. Wekelijks rijden onze eigen lucht geveerde bekende blauwe verhuisvrachtwagens door heel Europa. Dit is een van de vele redenen waarom ook graag collega verhuisbedrijven en verhuismakelaars gebruik maken van de diensten van Kuiper De Internationale Verhuizer. Natuurlijk verzorgen wij ook wekelijks verhuizingen vanuit en naar andere Noord en Zuid-Europese of Overzeese bestemmingen. 

Zorgeloos en vertrouwd Lokaal verhuizen in Weesp, Groot Amsterdam, en het Gooi

Als Erkende Verhuizer verzorgen wij ook in de regio Het Gooi - Amsterdam - Almere - Utrecht en Weesp regionale inboedel - , project of kantoorverhuizingen. Tevens beschikt Kuiper De Internationale Verhuizer op de hoofdvestiging in Weesp over voldoende capaciteit voor meubel en archief opslag.  

Ook voor de inrichting van een Tweede huis.

Bij Kuiper kunt u ook terecht voor het versturen van nieuwe meubelen voor bijvoorbeeld een tweede huis. Zo maken ook Interieur designers graag gebruik van de diensten van Kuiper De Internationale Verhuizer voor assistentie bij het inrichten van een tweede huis van diverse klanten. Wij staan daarom wederom op de Second Home International van 2-4 oktober 2020. Wilt u ook naar de Second Home International download dan uw GRATIS toegangsbewijs via onmze nieuwe website www.kuiperbv.nl onderstaande link. Deze wordt u aangeboden door Kuiper De Internationale Verhuizer in samenwerking met Second Home International.