offerteaanvraag

Kuiper B.V.
De Internationale Verhuizer
Van Houten Industriepark 12
1381 MZ Weesp
Tel: 0294-418080
E-mail: info@kuiperbv.nl


Gratis bellen kan vanuit:

Spanje 900-993131
Frankrijk 0800-905909
Portugal 800-831458
Zwitserland 0800-555733

Europees verhuizen met Kuiper De Internationale Verhuizer

Gaat u verhuizen binnen Europa? Kuiper De Internationale Verhuizer heeft zich gespecialiseerd in internationale verhuizingen binnen Europa. Kuiper De Internationale Verhuizer heeft zich in de loop van haar ruim 90 jarig bestaan met name de laatste jaren gespecialiseerd in verhuizen van en naar de bekende gebieden in zuid Europa. Kuiper De Internationale Verhuizer heeft daarom eigen vestigingen in Spanje, Frankrijk, Portugal en Zwitserland. Sinds de jaren 60 zijn de luchtgeveerde vrachtwagens van Kuiper De Internationale Verhuizer een vaak geziene gast op de wegen in Spanje, Frankrijk, en Portugal. Kuiper De Internationale Verhuizer heeft zich daarnaast in de afgelopen jaren ook gespecialiseerd in verhuizingen naar de Midden Europese landen als Oostenrijk en Zwitserland. De eigen vestigingen in Spanje, Frankrijk, Portugal, en Zwitserland staan onder Nederlandstalige leiding. 

Door de hoge frequentie van onze gecombineerde verhuistransporten maken ook graag andere verhuisbedrijven en verhuismakelaars graag gebruik van de diensten van Kuiper De Internationale Verhuizer.
Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor uw verhuizing binnen Europa.

Engeland_brug_150_113.jpgDuitsland_ZwarteWoud150_113.jpgFrankrijk_alle richtingen150_113.jpgPortugal_huis113_84
Kuiper De Internationale Verhuizer is al jaren een gerespecteerd lid van de Europese Organisatie voor professionele Verhuizers, de FEDEMAC.
 FEDEMAC

Federation of European Movers Associations. 

Voordelig gecombineerd verhuizen vanuit of naar Spanje, Frankrijk, Portugal en Zwitserland.

In haar ruim 90 jarige bestaan heeft Kuiper De Internationale Verhuizer haar klanten vaak  zowel heen, als terug verhuisd. Door de wekelijkse afleveringen bent u minder gebonden aan een bepaalde periode en kunt u uw verhuizing door heel Europa optimaal plannen. Naast complete inboedels is ook een kleine (na)zending van bijvoorbeeld meubelen voor een tweede huis bij Kuiper De Internationale Verhuizer gemakkelijk geregeld. Boven al ook niet geheel onbelangrijk is dat Kuiper De Internationale Verhuizer door het combineren van verhuizingen een gunstig tarief kan hanteren… en dat is natuurlijk in uw voordeel, ook u kunt hiervan profiteren. Vraag geheel vrijblijvende informatie aan via één klik, dit duurt maar een minuutje en u ontvangt dan van ons geheel vrijblijvend een passend service pakket voor uw internationale verhuizing.